Några lämnar, och nya kommer.

På lördag välkomnar vi en ny rehabgrupp till Calpe ☀️.
Den 7-28 november har vi platser kvar för rehab 2-3 veckor. Vi tar även emot anmälningar för 2022. För mer info ring vår rehabsamordnare tel: 0766-470447
Välkommen ☀️.

Ps. För mer information om våra olika typer av rehabilitering och hur vi arbetar gå gärna in på vår hemsida. Där kan ni också hitta rekommendationer från tidigare deltagare.
Www.cercadeti.se

Relaterade inlägg

(3) kommentarer

 1. CECILIA Englund

  Hej jag heter CECILIA ENGLUND. Jag har fått Rematisen och mitt skellet är inte så bra.så jag undra va det kostar för åka ditt och få hjälp Den 7/8 till 29 Nov

 2. admincercadeti

  Hej Cecilia, vi har mailat ett svar till dig!

 3. Maud Jansson

  efter 3 veckor med f rehabteamet cercadeti i calpe, känns det som jag fått tillbaka mitt liv, min vänsta arm o hand, levde sitt eget liv, men efter all hjälp från rehabteamet är det jag som bestämmer över den delen av min kropp, kan inte nog tacka alla som hjälpt mig, att få tillbaka mitt liv, mycket återstår än, tränar mycket hemmaoch hoppasfå åerkomma till cercadeti och rehabiliteras efter min stroke för 12 år sedan

Kommentarer är stängda.

Vänligen registrera dig för mer information!

  Kontaktformulär.