CercaDeTi grundades 2012 i syfte att anordna rekreation på spanska fastlandet. Calpe den plats där vi startade är noga utvald. Här byggdes ett kontaktnät upp för att på bästa sätt ta hand om de svenskar som behövde rekreation. År 2014/2015 utvecklades företaget och inriktningen ändrades till rehabilitering med helhetssyn för personer med diagnos och skada. CercaDeTi rehab grundades. Målet vara att alla med diagnos/skada ska få bästa möjlighet att leva fullt ut efter sin förmåga. I ledningen finns det egen erfarenhet av att leva med skada/diagnos och av att vara närstående.
Rehabteamet handplockades för att kunna möta varje patients behov. Att arbeta nära patienten blev och är ett ledord. Kvalitet i stället för kvantitet har resulterat i små grupper och individuella rehabplaner för varje deltagare. Vikten av en rehabilitering med helhetssyn, fysisk, mentalt och socialt är i fokus.

Vi har fantastiska samarbetspartner som genom åren har gett oss det allra bästa av sin kunnskap.

KVALITET

CerCaDeTi Rehab är registrerade hos IVO-inspektionen för vård och omsorg. Varje yrkeskategori har den certifiering som krävs för sitt yrkesutövande. Vi har licens att utför vård och rehabiliering i Comunidad Valencia.

PATIENTSKYDD

Dataskyddsförordningen (GDPR) är till för att skydda varje persons grundläggande rättigheter och friheter, särskilt deras rätt till skydd av personuppgifter.

HÅLLBARHET

CercaDeTi Rehabs program är uppbygda på en vetenskaplig grund. Resultaten är mycket goda vilket gör att rehabilteringen leder till bättre hälsa och blir kostnadseffektiv.

Våra samarbetspartner är erfarna och engagerade i varje patient. 

Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Dina uppgifter hanteras enligt vår Integritetspolicy och samtycke enligt GDPR när du sänder information till oss.

    Kontaktformulär.

    Vänligen registrera dig för mer information!

      Kontaktformulär.