CercaDeTi Rehab anordnar rehabilitering med helhetssyn och värme i gynnsamt klimat i Calpe på Costa Blanca, Spanien. Rehabiliteringen har hög kvalitet och är individuellt anpassad utifrån dina behov, förutsättningar och önskemål. Träningen sker både individuellt och i grupp.

Du möter ett rehabteam som är kunnigt, erfaret och engagerat. Rehabteamet består av läkare, sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, pilatesterapeut, kurator/KBT-terapeut, specialist i kristerapi och rehabassistenter. Alla med god kompetens och erfarenhet. I rehabteamet finns egen erfarenhet av att leva med diagnos och funktionsnedsättning.

Vi tar emot dig med diagnos/skada inom neurologi, reumatologi, cancer, ortopedi, ödemsjukdomar, smärtproblematik, efter Covid-19 samt rehabilitering för stressrelaterad problematik. För varje diagnosgrupp finns ett speciellt sammansatt rehabteam och rehabprogram, allt för att ge dig ett gott och hållbart resultat. Närstående är varmt välkomna och har ett eget program.

CercaDeTi Rehab har varit på plats i Calpe sedan 2012 och har många nöjda deltagare.

Välkommen!

 

Du kan få ersättning för rehabilitering utomlands

Du kan få ersättning för planerad vård utomlands. Läs mer här https://cercadeti.se/ersattning/

Vad är det som utmärker CercaDeTi Rehab?

Multimodalt rehabteam

Vi har multimodalt rehabteam
Proffesionell personal med engagemang, erfarenhet och kunskap.

Rehabdeltageren i fokus

Vi har rehabdeltagaren i fokus.
Deltagarens delaktighet vid utformande av rehabplanen och tydliga och konkreta mål är en viktig för resultatet.

Rehabprogram

Rehabprogram
Sedan 2012 har vi erbjudit rehabprogram i Spanien, med mycket nöjda rehabdeltagare och närstående
 

Aktuellt

Rehab perioder 2022

Rehabilitering med helhetssyn och värme.i underbara Calpe på Spanska fastlandet.⭐️ Vi har några platser kvar under våren ⭐️ Rehabprogrammet är individuellt anpassat utifrån funktion, behov och önskemål. För dig med skada/diagnos, neuro, reuma/psoriasis, cancer, ödemsjukdomar och ortopedi. Du möter ett professionellt och engagerat rehabteam som

Läs mer »

CercaDeTi Rehab 10 år

Nu har det gått 10 år sedan kollegorna Renée Torndahl och Katarina Bäverstrand 2012 gav sig i väg på en resa till Spanska Costa Blanca för att hitta en plats för rekreation för personer med diagnos/skada. De stannade till i Calpe på Gran Hotel Sol

Läs mer »

Kontakta

Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Dina uppgifter hanteras enligt vår Integritetspolicy och samtycke enligt GDPR när du sänder information till oss.

    Kontaktformulär.

    Vi finns på Facebook  också! Välkommen dit

    Gå till Facebook!